Wat krijg je in het VIP pakket Maximaliseer jouw grenzen?

Je hebt besloten om het 6 maanden durende VIP-pakket te kiezen, waarin je persoonlijk wordt gecoacht om weer in contact te komen met je ware zelf en je innerlijke kracht. In de afsluitende sessie zullen we jouw successen vieren en alles wat je hebt bereikt!

Als je het VIP-pakket aanschaft, ontvang je als cadeau het online programma ter waarde van € 97,00. Dit programma zal je leven voorgoed veranderen! Is jouw balans tussen werk en privé verstoord? Weet je niet hoe je dit kunt herstellen? Onthoud dat je niet jouw gedachten, trauma's of emoties bent. In dit speciale VIP-pakket neem ik je mee op een reis die je terugbrengt naar jouw ware zelf. Vele anderen zijn je al voorgegaan. Durf jij de stap te zetten en je grenzen te maximaliseren voor waanzinnig werkgeluk?

'Dank je wel, Chantal. Als je zou zien waar ik vandaan kom en waar ik nu sta, dan had ik dit nooit kunnen bedenken. De sessies hebben me enorm geholpen en ik heb in korte tijd een transformatie doorgemaakt. Ik ben nu bezig om mijn eigen praktijk op te zetten. Zonder Chantal zou ik dit nooit hebben kunnen bereiken; ze heeft me uit de vicieuze cirkels gehaald. Dankzij haar ervaring in ondernemerschap bespaar ik tijd, energie en geld en durf ik de stappen te zetten die ik voorheen niet deed. Aarzel niet, maar ga ervoor.' Nienke