Wat krijg je in het VIP pakket Next level You?

Je hebt gekozen voor het VIP pakket van 3 maanden waarin je persoonlijk gecoacht wordt en jij terug komt bij je ware zelf en je inner power. In de afsluitende sessie vieren we jouw successen wat jij allemaal bereikt hebt!

Als jij jouw VIP pakket aanschaft, dan krijgt jij het online programma twv € 97,00 cadeau. Het verandert je leven voorgoed! Als je te maken hebt met dominant of narcistisch gedrag dan ben je bevrijd wanneer je ook vrij in je hoofd bent. Je bent niet jouw gedachten, je bent niet jouw trauma's, je bent niet jouw emoties. In dit speciale VIP pakket neem ik je mee op een reis die jouw brengt naar jouw ware zelf. Vele mensen gingen je voor. Durf jij de stap te zetten en voor jezelf te kiezen?

‘Het is een duidelijk helder geschreven boek in 10 stappen omgaan met dominantie. Ik kan het door de uiterst heldere manier van schrijven en de uitstekende uitleg heel praktisch toepassen op mijn eigen situatie, mijn eigen leven en vooral als extra cadeau in mijn eigen werkomgeving. Het geeft je handvatten om jezelf te analyseren. Door de analyse heb je inzichten en maak je betere keuzes voor jezelf en je geliefden. Het heeft mij enorm geholpen om de ballast van het verleden een plek te geven, achter mij te laten en een goede plek te geven. Als lezer word je stevig aan het werk gezet om de tekst echt te begrijpen en vooral toe te passen op de situaties die je gebracht hebben waar je nu staat en vooral hoe je ermee verder kunt. Door de intensiteit waarop de onderwerpen zijn beschreven kom je als lezer al snel tot de kern en krijg je steeds meer inzichten al tijdens het lezen. Ik beveel dit iedereen die hiervoor openstaat van harte aan en wees je bewust van het feit dat deze parel je als lezer tot diep nadenken en analyseren aanzet en je echt stappen verder brengt in het worden van een completer mens. Het online programma en coaching zijn de kers op de taart en dit heeft mijn leven zo veranderd in een zeer korte tijd.Ik voel me rustig van binnen, ik geniet en ik doe dagelijks waar ik blij van wordt. Dank je wel Chantal’ Jaap